Web Analytics Made Easy - Statcounter

محبوبه معین مقدس با بیان اینکه دانشگاه کوثر از سمت وزارت علوم با بی مهری مواجه شده است، گفت: عدم پذیرش در رشته های فنی و مهندسی و محدود شدن به رشته های علوم پایه تا مرحله ادغام این دانشگاه پیش رفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک از بجنورد، محبوبه معین مقدس، رییس دانشگاه دخترانه کوثر بجنورد پیش از ظهر امروز در دومین جشنواره سراسری علمی، فرهنگی و هنری پروین اعتصامی اظهار داشت: دانشگاه کوثر به عنوان دومین دانشگاه ویژه بانوان با سه دانشکده و هدف توانمند سازی بانوان تاسیس شد و در حال حاضر با سه هزار و ۴۰۰ دانشجو در این مسیر گام برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه توانمندی و توانایی های دانشجویان کوثر و شرکت آنها در فرآیندهای علمی، ورزشی، فرهنگی و کسب مقام ها باعث مباهات استان خراسان شمالی است، ادامه داد: این دانشگاه در راستای اسناد بالادستی نظام جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شد و باتوجه به نیاز و قابلیت های موجود در بانوان وجود این دانشگاه مورد تاکید و ضروری است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مشابه دانشگاه کوثر در بسیاری از کشورها وجود دارد، اضافه کرد: علی رغم ماموریت ذاتی این دانشگاه که خدمت رسانی به دانشجویان است، متاسفانه از سمت وزارت علوم با بی مهری مواجه شده است و باعث عدم پذیرش در رشته های فنی و مهندسی و محدود شدن در حوزه فعالیت های علوم پایه شده  و این مسئله تا مرحله ادغام این دانشگاه پیش رفت.

 

معین مقدس گفت: با پیگیری های صورت گرفته و متولیان امر در استان خراسان شمالی، دانشگاه کوثر همچنان پابرجا مانده است و در دولت جدید توجه خاص تر وزارت علوم به حوزه فعالیت بانوان و حمایت ویژه از دانشگاه های ویژه بانوان در دستور کار قرار گرفت.

 

این مقام مسئول اظهار داشت: امید است که دانشگاه کوثر بتواند دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی باشد.

 

وی با اشاره به اینکه دومین جشنواره پروین اعتصامی با میزبانی دانشگاه کوثر بجنورد برگزار شده است، ادامه داد: دوره نخست این جشنواره در دانشگاه الزهرا تهران با هدف شناخت استعداد و توانمندی های دختران ایران زمین تشکیل شد.

 

معین مقدس گفت: این جشنواره در بخش های مختلف ادبی، هنری، پژوهشی، ایده، مسائل فرهنگی و آزاد بوده است که به صورت رسمی از آذر ماه سال گذشته آغاز شده است.

 

وی با بیان اینکه ۷۵۷ اثر از سراسر کشور به این جشنواره ارسال شده است، گفت: میزان آثار ارسال به این جشنواره در مقایسه با دوره نخست ۵۸ درصد رشد پیدا کرده است که بعد از داوری بخش نخست ۵۳۸ اثر حائز شرایط داوری قرار گرفتند.

 

وی بیان داشت: آثار با توجه به حوزه های فعالیت بدون نام و ذکر محل تحصیل دانشجو برای حفظ عدالت به داوری گذاشته شد و در نهایت در شورای داوری  ۳۸ اثر حایز رتبه اول تا سوم و ۱۱ اثر شایسته تقدیر شدند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه کوثر وزارت علوم معین مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۰۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری